Annons – Innehåll från Örebro Idrottsgala 2023

15 Februari Örebro Idrottsgala 2023

Road Rental stolt partner till Örebro idrottsgala

Starkaste minnet av Örebro som idrottsstad: ”När det kördes Formel 1 mitt i stan”

När Örebro bjuder in till idrottsgala, så är det många som vill vara med och stötta länets framgångsrika killar och tjejer.
Road Rental ett sådant företag.

Läs mer om Idrottsgalan och köp biljetter här.

Road Rental är helhetsleverantör av trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet, och är experter när det kommer till större evenemang. Och sådana har Road Rental varit medarrangör till mängder av gånger – stora evenemang kräver trafiksäkerhet.

– Något av det roligaste vi har varit med och arrangerat är en raceday 2016, då det kördes formel 1 genom stan. Folk trodde att man var lite smått tokig när man berättade om planerna, men det blev en enorm tillströmning av folk och Marcus Ericsson var ju också på plats, berättar Urban Nordengren, som är vd och marknadsansvarig på Road Rental.

Hans kollega Oskar Augustsson, som är regionchef, fyller i:

– Det finns en mångfald i Örebro län som är imponerande. Det är inte bara ÖSK och Örebro Hockey, utan det finns en bredd och vi har varit med och stöttat såväl O-ringen i orientering som andra motortävlingar och motionslopp. Vi vill verkligen stötta föreningslivet, om det så kanske bara handlar om att köpa in plastkoner eller träningsvästar till ett lag. Vi vill även synas i de mindre sammanhangen, för föreningslivet är så viktigt.

Den 15 februari är det dags för Örebros första idrottsgala på Conventum, och Road Rental kommer att vara ansvariga för att dela ut priset till Årets lag.

– Man kan absolut dra paralleller mellan vår arbetsplats och en förening. Det går inte att ha för många individualister för då blir det inget bra lagarbete. Man ska ha högt i tak, allas lika värde, men ändå ska det finnas tydliga regler att följa. Det är så vi försöker att jobba dag efter dag. Och jag hoppas att det lag som kommer att vinna priset verkligen också tänker så, säger Urban Nordengren.

Med tanke på storleken så är ju både Örebro stad och län väldigt framgångsrikt med lag i nästan alla sporters högsta divisioner, plus att motorsporten alltid varit stor. Hur kommer det sig?

– Ja, det är en fråga, men framgång föder framgång brukar jag säga. Det är något som idrotten här har visat under åren. Det finns en stark idrottskultur med ett starkt engagemang – titta bara på fotbollen i Degerfors eller hockeyn i Karlskoga, som ju båda ligger i Örebro län. Vi ser verkligen fram emot detta event, det ska bli grymt kul, säger Urban Nordengren.

Läs mer om Örebro idrottsgala och köp biljetter här.

FAKTA

Örebro idrottsgala

Var: Conventum.
När: Den 15 februari.
Köpa biljett: Se länkar i texten ovanför, via dem kan man som idrotts- eller galaintresserad skaffa sig biljetter till galan.
Varför: Nerikes Allehanda vill tillsammans med en rad partners uppmärksamma såväl elit- som breddidrotten i Örebro län samt de eldsjälar som driver föreningslivet framåt.
Vilka som kommer: F.d. elitidrottare och stora profiler från länet. Massor av nuvarande stjärnor inom föreningslivet, men också de som verkar i det tysta. Artisterna Chris Kläfford och Hanna Ferm underhåller. Galan leds av tv-profilen Jessica Almenäs.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se

Alla artiklar

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Behrn Fastigheter AB stolt partner till Örebro idrottsgalaChristian Behrn, Per Johan Behrn och Caroline Behrn.Bild: Ove LundqvistPer Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid” Säg Örebro, idrott och Behrn – och...

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Rejmes stolt partner till Örebro idrottsgalaT.h. Peter Andersson, vd Rejmes.Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret” Rejmes i Örebro garanterar att de har allt som behövs för ett komplett...

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Byggbetjänten stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Tobias ErikssonEn helt nytt dokument - ska underlätta för idrottande Byggbetjänten är precis som det låter – ett företag som man kan anlita för alla...

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Öbo, Örebrobostäder stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Daniel LubnerEtt starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet Tre miljoner svenskar – det vill säga 30 procent – är på något vis...

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Benny Frengens Stiftelse stolt partner till Örebro idrottsgalaEn halv miljon varje år - så ska idrotten stärkas i Örebro Den i Örebro välkände och omtyckte Ica-handlaren och idrottsälskaren Benny Frengen gick...