Annons – Innehåll från Örebro Idrottsgala 2023

15 Februari Örebro Idrottsgala 2023

Byggbetjänten stolt partner till Örebro idrottsgala

Bild: Tobias Eriksson

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

Byggbetjänten är precis som det låter – ett företag som man kan anlita för alla former av renoveringar eller till- och utbyggnader.
Men det är också ett företag som brinner för folkhälsan och föreningslivet.

Läs mer om Idrottsgalan och köp biljetter här.

Christer Nilsson är säljchef på Byggbetjänten och alla som rör sig i Örebro län har garanterat sett deras logga på diverse ställen där det utövas idrott.

– För oss är det en självklarhet att vara med och stötta föreningslivet och se till att nästa generation kan ha lika mycket av den. Många av våra medarbetare har ju formats i föreningslivet och många är kvar där även i dag, kanske som tränare eller ledare, säger han.

Christer Nilsson och hans kollega Victor Jacobsson vill verkligen betona att de ser Örebros idrottsgalan den 15 februari som en gala för hela länet – och inte bara för Örebro.

– Hela länet är ett fantastiskt idrottslän. Det finns ju hockey, damfotboll och herrfotboll på högsta elitnivå – men vi är jättebreda i våra samarbeten och stöttar exempelvis parahandboll i Lindesberg och damhockey och baseball-lag långt ute på landet. Om det finns en bra värdegrund som vi ställer upp på, så är vi gärna med på samarbeten i form av stöttning och sponsring.

På galan den 15 februari kommer Byggbetjäntens vd Mats Eriksson att dela ut pris i kategorin Årets genombrott till någon ung och lovande tjej eller kille från länet. Men det är nästan så att Byggbetjänten själva ska premieras för sitt sätt att aktivera sina medarbetare.

– Vi har varit med på stafett-Vasan bland annat och vi försöker som företag att uppmuntra våra anställda till rörelse av olika slag. Vi blir ett bättre företag om vi har friska, motiverade medarbetare och för mycket stillasittande är aldrig bra, berättar Victor Jacobsson.

Och just nu håller Byggbetjänten på att ta fram ett sorts dokument, man skulle nästan kunna kalla det fond, där medarbetarna ska kunna fylla i en ordentlig ansökan för att exempelvis söka sponsring till barnens fotbollslag som behöver ett tillskott för att kunna spela en fotbollscup.

– Vi kommer att kräva en redovisning också om vad pengarna använts till, som vi kan visa upp vid en revision, men vår förhoppning är absolut många kan få nytta av det här, säger Christer Nilsson.

Köp dina biljetter till Idrottsgalan här.

FAKTA

Örebro idrottsgala

Var: Conventum.
När: Den 15 februari.
Köpa biljett: Se länkar i texten ovanför, via dem kan man som idrotts- eller galaintresserad skaffa sig biljetter till galan.
Varför: Nerikes Allehanda vill tillsammans med en rad partners uppmärksamma såväl elit- som breddidrotten i Örebro län samt de eldsjälar som driver föreningslivet framåt.
Vilka som kommer: F.d. elitidrottare och stora profiler från länet. Massor av nuvarande stjärnor inom föreningslivet, men också de som verkar i det tysta. Artisterna Chris Kläfford och Hanna Ferm underhåller. Galan leds av tv-profilen Jessica Almenäs.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se

Alla artiklar

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Behrn Fastigheter AB stolt partner till Örebro idrottsgalaChristian Behrn, Per Johan Behrn och Caroline Behrn.Bild: Ove LundqvistPer Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid” Säg Örebro, idrott och Behrn – och...

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Rejmes stolt partner till Örebro idrottsgalaT.h. Peter Andersson, vd Rejmes.Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret” Rejmes i Örebro garanterar att de har allt som behövs för ett komplett...

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Öbo, Örebrobostäder stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Daniel LubnerEtt starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet Tre miljoner svenskar – det vill säga 30 procent – är på något vis...

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Benny Frengens Stiftelse stolt partner till Örebro idrottsgalaEn halv miljon varje år - så ska idrotten stärkas i Örebro Den i Örebro välkände och omtyckte Ica-handlaren och idrottsälskaren Benny Frengen gick...