Annons – Innehåll från Örebro Idrottsgala 2023

15 Februari Örebro Idrottsgala 2023

Behrn Fastigheter AB stolt partner till Örebro idrottsgala

Caroline Behrn, Per Johan Behrn och Christian Behrn.
Bild: Ove Lundqvist

Per Johan Behrn om företagets roll: ”Vi ska inte äga idrottsarenor”

Örebro län är ett idrottslän som verkligen sticker ut. Klart att det ska finnas en egen idrottsgala.
– Det har alltid funnits en stark idrottskultur och en enorm bredd här, säger Per Johan Behrn, som med sitt Behrn Fastigheter är en viktig partner till galan.

Den 15 februari är det dags för fest på Conventum. Då arrangeras Örebro idrottsgala för första gången – ett evenemang som också är öppet för allmänheten i form av antingen middagsbiljetter med bordsservering eller läktarbiljetter.

En som kommer att vara på plats är Per Johan Behrn som föddes i det svenska föreningslivet.

– När jag var ett år såg min pappa till att jag blev ständig medlem i Örebro SK. Alla i familjen är ständiga medlemmar, vi har ett stort och genuint idrottsintresse, berättar Per Johan Behrn.

Läs mer om Idrottsgalan och köp biljetter här.

Behrn Arena i Örebro.
Bild: Johan Bernström/Bildbyrån

Det märks på arenorna i Örebro, där Behrn är med som huvudsponsor med sitt namn.

– Vi är stolt namnsponsor till hockeyn, fotbollen och bandyn. Jag tror att vi var först ut i Sverige med att namnge en arena, möjligen att Löfbergs kom samtidigt in i hockeyn för Färjestad, säger Per Johan Behrn, och fortsätter:

– Just Örebro SK:s herrlag i fotboll går väl lite sådär nu…. Det känns som om det måste ta klivet upp till allsvenskan kommande säsong, annars kan det bli tuffa år framöver.

Du har ett stort intresse även för föreningslivet i stort och breddidrotten, men hur viktigt är det att ha bra elitidrott i ett län som Örebro?

– Det är såklart jätteviktigt, för det skapar förebilder som barn och unga kan se upp till och ha som förebilder och idoler. Sen vill ju jag och många med mig att det här ska vara en attraktiv plats att bo och verka på. Genom att vara framträdande i idrott så ökar attraktionskraften, säger Per Johan Behrn.

FAKTA

Örebro idrottsgala

Var: Conventum.
När: Den 15 februari.
Köpa biljett: Se länkar i texten ovanför, via dem kan man som idrotts- eller galaintresserad skaffa sig biljetter till galan.
Varför: Nerikes Allehanda vill tillsammans med en rad partners uppmärksamma såväl elit- som breddidrotten i Örebro län samt de eldsjälar som driver föreningslivet framåt.
Vilka som kommer: F.d. elitidrottare och stora profiler från länet. Massor av nuvarande stjärnor inom föreningslivet, men också de som verkar i det tysta. Artisterna Chris Kläfford och Hanna Ferm underhåller. Galan leds av tv-profilen Jessica Almenäs.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se

Alla artiklar

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Behrn Fastigheter AB stolt partner till Örebro idrottsgalaChristian Behrn, Per Johan Behrn och Caroline Behrn.Bild: Ove LundqvistPer Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid” Säg Örebro, idrott och Behrn – och...

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Rejmes stolt partner till Örebro idrottsgalaT.h. Peter Andersson, vd Rejmes.Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret” Rejmes i Örebro garanterar att de har allt som behövs för ett komplett...

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Byggbetjänten stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Tobias ErikssonEn helt nytt dokument - ska underlätta för idrottande Byggbetjänten är precis som det låter – ett företag som man kan anlita för alla...

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Öbo, Örebrobostäder stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Daniel LubnerEtt starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet Tre miljoner svenskar – det vill säga 30 procent – är på något vis...

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Benny Frengens Stiftelse stolt partner till Örebro idrottsgalaEn halv miljon varje år - så ska idrotten stärkas i Örebro Den i Örebro välkände och omtyckte Ica-handlaren och idrottsälskaren Benny Frengen gick...