Annons – Innehåll från Örebro Idrottsgala 2023

15 Februari Örebro Idrottsgala 2023

Rejmes stolt partner till Örebro idrottsgala

T.h. Peter Andersson, vd Rejmes.

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

Rejmes i Örebro garanterar att de har allt som behövs för ett komplett bilägande.
– Det är något med den här regionen och bilar och motorsport, säger vd:n Peter Andersson.

Läs mer om Idrottsgalan och köp biljetter här.

Det kanske är allra tydligast när vi tänker på Marcus Ericsson, Kumlasonen som vann Indy 500 i fjol och som upptäcktes redan som nioåring av en annan kändis från Kumla – STCC-föraren Fredrik Ekblom.

– Det finns en stark tradition av motorsport här och inte minst i Kumla. Jag brukar lite skämtsamt säga att det måste vara något med vattnet där, säger Peter Andersson.

Marcus Ericsson.

Vad passar egentligen bättre då, än att Rejmes är den partner till Örebro idrottsgala som ska dela ut priset i kategorin Årets motorpris. Galan som äger rum den 15 februari i Conventum.

– Det känns självklart väldigt bra för oss att få vara prisutdelare i just den klassen. Vi har vår historia där vi stöttat STCC, rally och speedway bara för att nämna några, berättar Peter Andersson.

“Vi har vår historia där vi stöttat STCC, rally och speedway”, säger Peter Andersson.

Men det är inte bara motorsport som Rejmes brinner för. De är bland annat stolt sponsor till damallsvenska laget Kif Örebro. Det är inte bara a-laget utan hela klubben som blir uppmärksammad, bland annat genom Örebro Training Camp i somras där Rejmes var huvudpartner.

– Det är en träningscamp för tjejer mellan 12 och 15 år, och jag tror att det är viktigt att som företag inte bara satsa på elitidrotten utan även på bredden och på ungdomarna, säger Peter Andersson, och fortsätter:

– Om vi satsar på bredd inom idrotten så kommer också elitskiktet påverkas och bli starkt. Och Örebro som är en sådan stark idrottsstad och länet som också är det ska ju självklart ha elitlag i en rad idrotter också.

Rejmes ska dela ut priset i kategorin Årets motorpris på Örebro idrottsgala den 15 februari.

Tvekade ni om att gå in med partnerskap i Örebro idrottsgala?

– Nej, det gjorde vi inte. Idrotten bygger förebilder och idoler för barn och ungdomar, och på så vis kan man få dem att engagera sig ännu mer i föreningslivet och ha en vettig fritid. Vårt föreningsliv är unikt och jätteviktigt. Och där vill vi synas, vara med och ta vår del av ansvaret för att det ska fungera.

Köp dina biljetter till Idrottsgalan här.

FAKTA

Örebro idrottsgala

Var: Conventum.
När: Den 15 februari.
Köpa biljett: Se länkar i texten ovanför, via dem kan man som idrotts- eller galaintresserad skaffa sig biljetter till galan.
Varför: Nerikes Allehanda vill tillsammans med en rad partners uppmärksamma såväl elit- som breddidrotten i Örebro län samt de eldsjälar som driver föreningslivet framåt.
Vilka som kommer: F.d. elitidrottare och stora profiler från länet. Massor av nuvarande stjärnor inom föreningslivet, men också de som verkar i det tysta. Artisterna Chris Kläfford och Hanna Ferm underhåller. Galan leds av tv-profilen Jessica Almenäs.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se

Alla artiklar

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Behrn Fastigheter AB stolt partner till Örebro idrottsgalaChristian Behrn, Per Johan Behrn och Caroline Behrn.Bild: Ove LundqvistPer Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid” Säg Örebro, idrott och Behrn – och...

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Byggbetjänten stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Tobias ErikssonEn helt nytt dokument - ska underlätta för idrottande Byggbetjänten är precis som det låter – ett företag som man kan anlita för alla...

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Öbo, Örebrobostäder stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Daniel LubnerEtt starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet Tre miljoner svenskar – det vill säga 30 procent – är på något vis...

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Benny Frengens Stiftelse stolt partner till Örebro idrottsgalaEn halv miljon varje år - så ska idrotten stärkas i Örebro Den i Örebro välkände och omtyckte Ica-handlaren och idrottsälskaren Benny Frengen gick...