Annons

Örebro Idrottsgala 2024

15 Februari Örebro Idrottsgala 2023

Conventum stolt partner till Örebro idrottsgala

Conventum lyfter supporterkulturen på Örebros första idrottsgala: “Många som förtjänar att uppmärksammas”

Snart är det dags för Örebros första idrottsgala att äga rum på Conventum i stan. Hyllande av idrottare, underhållning med stjärnglans och en trevlig kväll väntar de som kommer vara på plats.
– Stärker Örebro som en ännu starkare idrottsstad, säger platschefen Anders Karlsson.

Läs mer om Idrottsgalan och köp biljetter här.

Den 15 februari är det premiär för Örebro idrottsgala som arrangeras på Conventum, där såväl elitidrottare som breddidrottare och eldsjälar kommer att prisas. En gala som för övrigt leds av proffset Jessica Almenäs och där Chris Kläfford och Hanna Ferm ska stå för underhållningen.

– Vi har högt i tak, en bra scen och utsökt teknik i våra lokaler. Lägg till att vi är vana vid stora arrangemang av den här typen. Logistik vid sådana här event är vår stora styrka, säger Conventums platschef Anders Karlsson och fortsätter:

– Läget går inte att klaga på. Conventum ligger mitt i stan, mitt i Sverige – även om det är många städer som tycker att de ligger mitt i Sverige, säger Anders Karlsson och skrattar.

Örebro idrottsgala arrangeras för första gången 15 februari, och håller hus på Conventum.

Conventum ”äger” dessutom en av kategorierna och ska vara med och utse ”Årets Supporter”.

– Det är superkul, för en supporter är ju också en viktig del av idrotten. Jag tänker mig att det är någon som stöttar sin förening i såväl med- som motgång, säger Anders Karlsson.

Dennis Neogard, projektledare på Conventum.
Hans kollega, projektledaren Dennis Neogard, fyller i.

– Supporterkulturen ska verkligen ha sin plats på en sådan här gala. Som örebroare känner jag att den har vuxit sig starkare och starkare genom åren. Först tänker man ju på de största elitlagen vi har, men det finns ju supportrar för mindre föreningar också som gör ett fantastiskt jobb för att stötta sitt lag, säger han och fortsätter:

– Att föreningslivet och idrotten uppmärksammas med en egen gala bara stärker Örebro som en ännu starkare idrottsstad. Det är många som förtjänar att uppmärksammas.

Blir det slutsålt?

– Jamen det får vi hoppas på. Det behövs lite glitter i vardagen. Sen måste man ha i åtanke att sånt här bygger man över tid. Detta är bara första året, svarar Anders Karlsson.

Läs mer om Idrottsgalan och köp biljetter här.

FAKTA

Örebro idrottsgala

Var: Conventum.
När: Den 15 februari.
Köpa biljett: Se länkar i texten ovanför, via dem kan man som idrotts- eller galaintresserad skaffa sig biljetter till galan.
Varför: Nerikes Allehanda vill tillsammans med en rad partners uppmärksamma såväl elit- som breddidrotten i Örebro län samt de eldsjälar som driver föreningslivet framåt.
Vilka som kommer: F.d. elitidrottare och stora profiler från länet. Massor av nuvarande stjärnor inom föreningslivet, men också de som verkar i det tysta. Artisterna Chris Kläfford och Hanna Ferm underhåller. Galan leds av tv-profilen Jessica Almenäs.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Nerikes Allehandas redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se

Alla artiklar

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

Per Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Behrn Fastigheter AB stolt partner till Örebro idrottsgalaChristian Behrn, Per Johan Behrn och Caroline Behrn.Bild: Ove LundqvistPer Johan Behrn: ”Ungdomarna är vår framtid” Säg Örebro, idrott och Behrn – och...

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret”

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Rejmes stolt partner till Örebro idrottsgalaT.h. Peter Andersson, vd Rejmes.Rejmes vd Peter Andersson: ”Vi vill ta vår del av ansvaret” Rejmes i Örebro garanterar att de har allt som behövs för ett komplett...

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En helt nytt dokument – ska underlätta för idrottande

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Byggbetjänten stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Tobias ErikssonEn helt nytt dokument - ska underlätta för idrottande Byggbetjänten är precis som det låter – ett företag som man kan anlita för alla...

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

Ett starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Öbo, Örebrobostäder stolt partner till Örebro idrottsgalaBild: Daniel LubnerEtt starkt föreningsliv är viktigt för en stads attraktivitet Tre miljoner svenskar – det vill säga 30 procent – är på något vis...

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En halv miljon varje år – så ska idrotten stärkas i Örebro

En rubrik om en native15 Februari Örebro Idrottsgala 2023Benny Frengens Stiftelse stolt partner till Örebro idrottsgalaEn halv miljon varje år - så ska idrotten stärkas i Örebro Den i Örebro välkände och omtyckte Ica-handlaren och idrottsälskaren Benny Frengen gick...